Friday, March 23, 2007

Hjerneknuseren

Tenkte jeg måtte fortelle dere om den store matamatiske utfordringen som ble for tøff for TV 2 kjendisen, frustrerte ungene som forstod at kjendisen hadde feil, irriterte studenten som ikke kunne forstå hvorfor kjendisen ikke forstod det, som førte til at store oppgaver ble lagt på små skuldre, som indirekte plaget vettet av ungene fordi de ikke klarte påvise at kjendisen hadde feil, som fikk store konsekvenser, som skapte splid og harme, som satte sinnene så i kok at man kunne lage både poteter og fisk der.
Kort sagt den ultimate utfordringen for norske kjendiser, som på det sterkeste anbefales å dikte opp en løsning for å minimere risikoen for overoppheting og kortslutning av hjernen. For øvrig kan det hende det hjelper å ha 2 hoder, da 2 hoder sies å tenke bedre enn ett. Denne kjendisen hadde nemlig kun 1 hode.


Her er DEN ULTIMATE KJENDISUTFORDRINGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Et arbeid skal utføres. Dette gjøres på nøyaktig 20 timer og utføres vanligvis av 9 enheter arbeidskraft. La oss for enkelhets skyld anta at det er 9 polakker. En dag var den ene polakken syk (matforgiftning), og kunne ikke jobbe, mens en annen var fyllesyk og kun kunne arbeide 1 time.
Man kan ikke fordele samme arbeidstime på flere polakker.
Hva blir fordelingen av arbeidstimer hvis de skal fordeles mest mulig likt?


Nå tenker jeg du står fast ja. Du får håpe det kommer en elektriker og en pusslespillmester forbi, slik ta noen kan fikse kortslutningen og sette sammen bitene av hjernen igjen.

God helg!

Ps Ikke la den DEN ULTIMATE KJENDISUTFORDRINGEN ødelegge hele helgen.

No comments: